Εικόνες του Αιγαίου – 4 Νύχτες

Εικόνες του Αιγαίου – All-inclusive κρουαζιέρα 4 διανυκτερεύσεων με το Celestyal Olympia

Λαύριο – Μύκονος – Κουσάντασι – Πάτμος – Ρόδος – Κρήτη (Ηράκλειο) – Σαντορίνη

ΝΕΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: All-Inclusive 369€ το άτομο.
Ισχύει για κρατήσεις που θα γίνουν στο Travellers Club μέχρι 30 Σεπτεμβρίου!

Πρόγραμμα:

Θρυλική είναι η κατάλληλη λέξη για αυτή την κρουαζιέρα. Η ιστορία, οι μύθοι και οι θρύλοι κάθε προορισμού θα σας γοητεύσουν και θα σας συναρπάσουν. Σε αυτή την κρουαζιέρα θα γνωρίσουμε δυο από τα Επτά Θαύματα του Αρχαίου Κόσμου. Ανακαλύψτε το όμορφο νησί των ανέμων και τους χαρακτηριστικούς ανεμόμυλους. Μάθετε περισσότερα κι εκτιμήστε την τέχνη και τη δημιουργικότητα αρχαίων πολιτισμών, όπως των Μινωιτών.

Ημέρα 1η: Λαύριο/Μύκονος – Επιβιβαζόμαστε στο Celestyal Olympia και βάζουμε πλώρη για την όμορφη Μύκονο στις Κυκλάδες. Η Μύκονος, σύμφωνα με την ελληνική μυθολογία, σχηματίστηκε από τα απολιθωμένα σώματα των γιγάντων που σκότωσε ο Ηρακλής. Αναμφισβήτητα θα αναγνωρίσετε τους λευκούς ανεμόμυλους που στέκουν ο ένας δίπλα στον άλλον αγναντεύοντας τη θάλασσα. Μην χάσετε την ευκαιρία να βγάλετε εδώ μια αναμνηστική φωτογραφία. Ο χρόνος θα κυλήσει πολύ γρήγορα καθώς απολαμβάνετε μια βόλτα στα μοναδικά σοκάκια της παλιάς πόλης της Μυκόνου, όπου θα βρείτε υπέροχες καφετέριες και ταβέρνες.

Ημέρα 2η: Κουσάντασι/Πάτμος – Το ζωντανό και πολύχρωμο Κουσάντασι στην Τουρκία είναι η πύλη προς τα ελληνιστικά ερείπια της Εφέσου, που φημίζεται για τον Ναό της Αρτέμιδος, ένα από τα Επτά Θαύματα του Αρχαίου Κόσμου. Μην χάσετε τη δωρεάν εκδρομή μας στην Έφεσο. Επόμενο λιμάνι μας είναι η Πάτμος, ένα μικρό και γοητευτικό νησί στα Δωδεκάνησα με έκταση λίγο παραπάνω από 20 τετραγωνικά χιλιόμετρα. Ο θρύλος λέει ότι σε αυτό το νησί είχε τα οράματα ο Ιωάννης ο Βαπτιστής και ότι εδώ γράφτηκε το Βιβλίο της Αποκάλυψης.

Ημέρα 3η: Ρόδος – Ο Κολοσσός της Ρόδου, ένα από τα Επτά Θαύματα του Αρχαίου Κόσμου, δέσποζε κάποτε στο λιμάνι. Περιηγηθείτε στην υπέροχη παλιά πόλη, έναν λαβύρινθο από πλακόστρωτα δρομάκια που θα σας μεταφέρουν στην Βυζαντινή Αυτοκρατορία και μην χάσετε την περιοχή των Ιπποτών και το Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου. Η Ρόδος είναι επίσης γνωστή ως το Νησί των Ιπποτών. Έχουμε μια ολόκληρη ημέρα εδώ, οπότε εκμεταλλευτείτε τον χρόνο που έχετε στη διάθεσή σας για να ανακαλύψετε τα κρυστάλλινα νερά, τις υπέροχες παραλίες και τις καταπράσινες κοιλάδες. Λάβετε μέρος στη δωρεάν εκδρομή μας κι επισκεφθείτε την Ακρόπολη της Λίνδου και στη συνέχεια κάντε μια βόλτα στην παλιά πόλη της Ρόδου.

Ημέρα 4η: Κρήτη (Ηράκλειο)/Σαντορίνη – Η Κρήτη είναι το μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας και το πέμπτο μεγαλύτερο στη Μεσόγειο, ένας τόπος μύθων και θρύλων. Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να επισκεφθείτε την πρωτεύουσα, το Ηράκλειο, και να γνωρίσετε την ιστορία της. Στη συνέχεια, θα απολαύσουμε μια βραδιά στην απαράμιλλης ομορφιάς Σαντορίνη, όπου θα έχετε την ευκαιρία να δείτε την εκκλησία με τον μπλε τρούλο στην Οία. Θα έχετε επίσης χρόνο για ένα υπέροχο, παραδοσιακό γεύμα σε ένα από τα πολλά εστιατόρια με θέα την Καλντέρα.

Ημέρα 5η: Λαύριο – Επιστροφή, μετά από ένα συναρπαστικό ταξίδι.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις διαθέσιμες προαιρετικές εκδρομές, παρακαλούμε ρωτήσετε στο TRAVELERS CLUB.

Τι περιλαμβάνεται:

 • Γεύματα στο πλοίο
 • Απεριόριστα κλασικά ποτά
 • Επιλεγμένες εκδρομές
 • Διασκέδαση εν πλω
 • Φιλοδωρήματα

Εκδρομές που περιλαμβάνονται:

 • Έφεσος, Κουσάντασι,
 • Ακρόπολη της Λίνδου – Ρόδος.

Τα δυνατά σημεία του ταξιδιού:

 • Απογεύματα στη Μύκονο και την Πάτμο
 • Μια γεμάτη ημέρα στη Ρόδο
 • Αρχαία Έφεσος, ένα από τα μεγαλύτερα υπαίθρια μουσεία σε ολόκληρο τον κόσμο
 • Εγγυημένο ηλιοβασίλεμα στη Σαντορίνη (καιρού επιτρέποντος)

3ος και 4ος ενήλικας στην ίδια καμπίνα πληρώνει 369€/άτομο.
Παιδιά 2 έως 11 ετών πληρώνουν 259€ σε καμπίνα με 2 ενήλικες.
Βρέφη έως 2 ετών πληρώνουν 169€ σε καμπίνα με 2 ενήλικες.

Τιμή με βάση την κατηγορία καμπίνας IA για αναχώρησεις 2022, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα. Οι τιμές των εισιτηρίων για άλλες ημερομηνίες ενδέχεται να διαφέρουν. Οι φόροι, τα λιμενικά τέλη και τα έξοδα παροχής υπηρεσιών συμπεριλαμβάνονται στην τιμή.

Πρόγραμμα

Δευτέρα: Λαύριο (Ελλάδα) Επιβίβαση – 13:00.
Δευτέρα: Μύκονος (Ελλάδα), 18:00 – 23:00.
Τρίτη: Κουσάντασι (Τουρκία), 07:00 – 13:00.
Τρίτη: Πάτμος (Ελλάδα), 16:30 – 21:30.
Τετάρτη: Ρόδος (Ελλάδα), 07:00 – 18:00
Πέμπτη: Κρήτη – Ηράκλειο (Ελλάδα), 07:00 – 12:00.
Πέμπτη: Σαντορίνη* (Ελλάδα), 16:30 – 21:30.
Δευτέρα: Λαύριο (Ελλάδα), 06:00 – Αποβίβαση.

* Αποβίβαση με ακάτους καιρού επιτρέποντος.

Celestyal Cruises 2021/2022 Brochure - Greek - EUROS

Διαθέσιμες Ημερομηνίες

Ημερομηνία αναχώρησης 2022:
Απρίλιος 18, 25,
Μάϊος 02, 09, 16, 23, 30,
Ιούνιος 06, 13, 20, 27,
Ιούλιος 04, 11, 18, 25,
Αύγουστος 01, 08, 15, 22, 29,
Σεπτέμβριος 05, 12, 19, 26,
Οκτώβριος: 03, 10,017, 24.

Το θέλω!