Στα Βήματα Του Αποστόλου Παύλου

Στα βήματα του Αποστόλου Παύλου – Κρουαζιέρα 7 διανυκτερεύσεων με το Celestyal Journey.

Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Καβάλα – Κωνσταντινούπολη – Δικελί – Κουσάντασι – Πάτμος* – Αθήνα.

 7ήμερη κρουαζιέρα για τον Οκτώβρη, από 1.198 € /άτομο.

Το Journey, είναι ένα μεσαίου μεγέθους κρουαζιερόπλοιο που δίνει την αίσθηση μεγάλου πλοίου. Ευρύχωρο, άνετο και πλήρες, με ένα ευρύ φάσμα εγκαταστάσεων και υπηρεσιών. H φιλική ομάδα του σας καλωσορίζει για μια επική περιπέτεια στο Αιγαίο. Με απολαυστικές εμπειρίες φαγητού, ένα πλήρες πρόγραμμα ψυχαγωγίας, κέντρο ευεξίας, καζίνο, πισίνα και αθλητικές δραστηριότητες επί του πλοίου, είμαστε βέβαιοι ότι ο χρόνος σας με το Crystal θα είναι αξέχαστος και συναρπαστικός.

Πρόγραμμα:

Ημέρα 1η: Αθήνα – Η κρουαζιέρα μας ξεκινάει από την Αθήνα, μια από τις αρχαιότερες πόλεις στον κόσμο. Επιβίβαση στο πλοίο, τακτοποίηση στην καμπίνα και ώρα για εξερεύνηση!

Ημέρα 2η: Θεσσαλονίκη – Η συνέχεια θα σας βρει στη Θεσσαλονίκη. Ακολουθώντας τον δρόμο της δεύτερης ιεραποστολικής περιοδείας του Αποστόλου Παύλου στην Ευρώπη, θα οδηγηθείτε πέρα από τα επιβλητικά τείχη που φυλάσσουν το  όμορφο λιμάνι της πόλης. Θα απολαύσετε την εντυπωσιακή αρχιτεκτονική καθώς και τη Βιβλική πόλη της Βέροιας. Ακολουθήστε τον τοπικό ξεναγό για να μάθετε πως δοκιμάστηκε ο Απόστολος Παύλος στην προσπάθεια του να μεταπείσει τους ευγενείς Εβραίους που ζούσαν στην περιοχή.

Ημέρα 3η: Καβάλα – Η αμφιθεατρικά χτισμένη Καβάλα, χτισμένη στις πλαγιές του όρους Σύμβολο σας οδηγεί στο σημείο που ο Απόστολος Παύλος έκανε το πρώτο του κήρυγμα στην Ευρώπη. Επίσης εδώ βάπτισε και την πρώτη νεοφώτιστη Ελληνίδα και Ευρωπαία Χριστιανή , τη Λυδία. Επισκεφθείτε την υπαίθρια κολυμβήθρα , το μνημείο που τιμά τον Άγιο και τα ερείπια της φυλακής, όπου κρατείτο αιχμάλωτος με τον Απόστολο Σίλα.

Ημέρα 4η: Κωνσταντινούπολη – Σε αυτή την δραστήρια πόλη, θα επισκεφθείτε την πασίγνωστη Αγιά Σοφιά, τα Βυζαντινά και αυτοκρατορικά τζαμιά που διαπερνούν τον ουρανό της Πόλης με τους μυτερούς μιναρέδες τους,  το παλάτι Τοπ Καπί και το Μπλε Τζαμί.

Ημέρα 5η: Δικελί – Κατά μήκος της τουρκικής ακτογραμμής, θα συναντήσουμε την παραθαλάσσια πόλη του Δικελί, με το πλούσιο τοπίο της, γεμάτο από δάση και αμμουδιές. Εδώ θα έχετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε την αρχαία Πέργαμο και την αρχαία Έφεσο. Ο ναός που ήταν αφιερωμένος στον θεό της Ίασης, Ασκληπιό, αποτελεί την τελευταία στάση της ημέρας.

Ημέρα 6η: Κουσάντασι – Στο παραθαλάσσιο θέρετρο του Κουσάντασι, ο Απόστολος Παύλος συνέγραψε την επιστολή προς Εφεσίους και κήρυττε στο Μεγάλο Θέατρο της Εφέσου. Η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας, είναι και ο τόπος ενός από τα Επτά Θαύματα της Αρχαιότητας, ο Ναός της Αρτέμιδος.

Ημέρα 7η: Πάτμος* – Το ήσυχο νησί φημίζεται ως ο τόπος που ο Ιωάννης ο Βαπτιστής οραματίστηκε και εμπνεύστηκε την Αποκάλυψη. Ο τελευταίος Απόστολος εξορίστηκε στην Πάτμο. Ακολουθήστε τα βήματα των προσκυνητών μέχρι τη Μονή Αγίου Ιωάννη και το Ιερό Σπήλαιο της Αποκάλυψης.

Ημέρα 8η: Αθήνα – Ενώ η κρουαζιέρα μπορεί να πλησιάζει στο τέλος της, η Αθήνα απλώνεται μπροστά μας. Εξερευνήστε τα σοκάκια στο κέντρο της πόλης, ανεβείτε στην Ακρόπολη κι απολαύστε τον ορίζοντα!

(Πηγή: celestyal.com)

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις διαθέσιμες προαιρετικές εκδρομές, παρακαλούμε ρωτήσετε στο TRAVELERS CLUB.

Τι περιλαμβάνεται:

  • Διαμονή σε καμπίνα της επιλογής σας
  • Γεύματα στο πλοίο
  • Απεριόριστα κλασικά ποτά
  • 75% έκπτωση για προπληρωμένες εκδρομές
  • Διασκέδαση εν πλω
  • Φιλοδωρήματα
  • Λιμενικά τέλη και φόροι.

Περιλαμβάνεται έκπτωση 75% για προπληρωμένες εκδρομές!

Αναβαθμίστε το πακέτο σας με 240 €, έτσι ώστε να περιλαμβάνει: Premium πακέτο ποτών,  75€ επιπλέον έκπτωση για προπληρωμένες εκδρομές, δωρεάν πρόσβαση WiFi, έκπτωση σε θεματικά εστιατόρια!

3ος και 4ος ενήλικας στην ίδια καμπίνα πληρώνει 789€/άτομο.
Παιδιά 2 έως 11 ετών πληρώνουν 549€ σε καμπίνα με 2 ενήλικες
Βρέφη κάτω των 2 ετών πληρώνουν 289€.

Τιμή με βάση την κατηγορία καμπίνας IA για αναχώρηση στις 14/10 2023 ανάλογα με τη διαθεσιμότητα. Οι τιμές των εισιτηρίων για διαφορετική κατηγορία καμπίνας ενδέχεται να διαφέρουν. Οι φόροι, τα λιμενικά τέλη και τα έξοδα παροχής υπηρεσιών συμπεριλαμβάνονται στην τιμή.

Πρόγραμμα:

Σάββατο: Αθήνα, Ελλάδα, Επιβίβαση – 16:00.
Κυριακή: Θεσσαλονίκη, Ελλάδα, 09:30 – 20:00.
Δευτέρα: Καβάλα,  Ελλάδα, 08:00 – 16:00
Τρίτη: Κωνσταντινούπολη, Τουρκία, 09:30 – 20:00
Τετάρτη: Δικελί, Τουρκία, 12:00 – 20:00
Πέμπτη: Κουσάντασι, Τουρκία, 08:00 – 23:30.
Παρασκευή: Πάτμος, Ελλάδα, 07:00 – 18:30.
Σάββατο: Αθήνα, Ελλάδα, 07:00 – Αποβίβαση.

Διαθέσιμες Ημερομηνίες

Ημερομηνίες αναχώρησης 2023:
Οκτώβριος 14

Το θέλω!