Αγίου Πνεύματος Τήνο

4ήμερη Βραδινή εκδρομή στην Τήνο του Αγίου Πνεύματος.

2-5/6

4 ημέρες, 2 διανυκτερεύσεις από 205 €/άτομο

Πρόγραμμα:

1η Ημέρα: Θεσσαλονίκη-Ραφήνα
Αναχώρηση από τh Θεσσαλονίκη στις 22:00. Με καθ’ οδόν στάσεις για καφέ και ξεκούραση, φθάνουμε νωρίς το πρωί στο λιμάνι της Ραφήνας.

2η Ημέρα: Ραφήνα – Τήνος
Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για Τήνο. Άφιξη και μεταφορά στο ναό της Μεγαλόχαρης για το πρώτο μας προσκύνημα. Μεταφορά στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια. Χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.

3η Ημέρα: Τήνος – Γύρος Νησιού
Παρακολούθηση της Θείας Λειτουργίας στο Ναό της Μεγαλόχαρης. Μετά την Θεία κοινωνία πρόγευμα στο ξενοδοχείο. Στη συνέχεια αναχώρηση για το γύρο του νησιού. Επίσκεψη και προσκύνημα στο μοναστήρι της Αγίας Πελαγίας. Κατόπιν περνώντας από το Εξώμβουργο, κάνουμε στάση στο χωριό Βώλαξ για να θαυμάσουμε τους ηφαιστειογενείς γρανιτένιους ογκόλιθους, το υπαίθριο πέτρινο θέατρο, το λαογραφικό μουσείο καθώς και τα εργαστήρια καλαθοπλεκτικής. Περνώντας από τα όμορφα χωριά Σκαλάδος, Κάμπος, Κάρδιανη, Υστέρνια καταλήγουμε στο μεγαλύτερο χωριό της Τήνου, τον Πύργο. Επίσκεψη στο σπίτι και στο μουσείο του γλύπτη Γιαννούλη Χαλεπά και χρόνος ελεύθερος για ένα ωραίο καφεδάκι στην κεντρική πλατεία του χωριού με το αιωνόβιο πλάτανο. Συνεχίζουμε την παραλία του Πανόρμου. Γεύμα εξ ιδίων. Επιστροφή στην Τήνο. Διανυκτέρευση.

4η Ημέρα: Τήνος – Ραφήνα – Θεσσαλονίκη
Παρακολούθηση της Εορταστικής Θείας Λειτουργίας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Πρωινό. Μεταφορά στο λιμάνι. Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για Ραφήνα. Με καθ’ οδόν στάσεις, φθάνουμε στην πόλη μας γεμάτοι όμορφες αναμνήσεις από το ταξίδι μας.

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ.

Τι περιλαμβάνεται:

  • Την μεταφορά με πολυτελές, ασφαλές πούλμαν του γραφείου μας και συνοδεύει τους εκδρομείς μέχρι το λιμάνι της Τήνου και καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδρομής.
  • Τα εισιτήρια του πλοίου Ραφήνα-Τήνο-Ραφήνα σε οικονομική θέση,
  • Δύο διανυκτερεύσεις
  • Μεταφορές –περιηγήσεις – ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
  • Φ.Π.Α.
  • Αρχηγό-συνοδό
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
  • Φόρο διαμονής υπέρ Ελληνικού Δημοσίου

Δεν περιλαμβάνονται

  • Εισόδους μουσείων , ποτά , φιλοδωρήματα και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο

Τιμή συμμετοχής:

1.  Φάρος / Στεφανία rooms, (πρώην Φαίδρα), χωρίς πρωινό  205€
2. Κρητικός rooms, χωρίς πρωινό 210€
3. Estefania suites, χωρίς πρωινό 215€
4. Ξενοδοχείο Θάλεια, με πρωινό 225€

ΔΩΡΕΑΝ PARKING ΓΙΑ ΤΟ Ι.Χ. ΣΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Το θελω!