Μαργαριτάρια της Μαύρης Θάλασσας

Μαύρη Θάλασσα με αναχώρηση από Καβάλα

5 ημέρες, 4 διανυκτερεύσεις από 230€/άτομο.

Πρόγραμμα:

1η Ημέρα: Αναχώρηση Κομοτηνή – Ορεστιάδα – Ορμένιο – Αρχαία Μεσημβρία
Συγκέντρωση και αναχώρηση µέσω Εγνατίας οδού. Αφήνοντας πίσω μας τα Γιάννενα και συνεχίζοντας την Εγνατία οδό φτάνουμε στις παράλιες Ιόνιες ακτές της Θεσπρωτίας. Τοπία παραμυθένια. Καταλήγουμε στην υπέροχη οργανωμένη παραλία της Πέρδικας, την Αρρίλλα. Χρόνος για μπάνιο και γεύμα εξ ιδίων. Συνεχίζοντας τη μέρα μας και κάνοντας μία θαυμάσια διαδρομή φτάνουμε στα γραφικά Σύβοτα όπου θα έχουμε χρόνο για τον απογευματινό μας καφέ. Θα καταλήξουμε στη Λυγιά Πρεβέζης όπου βρίσκεται το ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση στα δωμάτια ξεκούραση και το βράδυ μια βόλτα στην όμορφη πόλη της Πρέβεζας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

2η Ημέρα: Αρχαία Μεσημβρία ξενάγηση – Αγχίαλος – Σωζόπολη

Πρωινό και αναχώρηση για τη Λευκάδα. Άφιξη στο Νυδρί, απ’όπου θα πάρουµε το καραβάκι για την προαιρετική κρουαζιέρα µας στο Σκορπιό, το νησί του Ωνάση, στη Σπηλιά του Παπανικολή και στη Μαδουρή το νησί του Βαλαωρίτη (Πριγκιπόνησα), θα επισκεφθούµε και το γραφικό Φισκάρδο της Κεφαλονιάς και τα παράλια της Ιθάκης. Το απόγευµα ελεύθερος χρόνος για να γνωρίσετε την πόλη της Λευκάδος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

3η Ημέρα: Αρχαία Μεσημβρία – Μπουργκάς
Πρωινό και αναχώρηση για τα βουνά του Σουλίου. Σε υψόμετρο 1600μ., 2 μόλις χλμ. από το χωριό Γλυκή, συναντάμε μια από τις πηγές του μυθικού Αχέροντα. Ο μυθικός ποταμός συνεχίζοντας το αέναο ταξίδι του προς τη θάλασσα δημιουργεί στο πέρασμα του τοπία μοναδικού φυσικού κάλους. Μπορούμε προαιρετικά να κάνουμε βαρκάδα, καγιάκ ή να πιούμε σε ειδυλλιακό τοπίο τον καφέ μας. Κατηφορίζοντας για την Αμμουδιά (εκβολές του ποταμού) θα έχουμε την ευκαιρία για την προαιρετική βαρκάδα περνώντας από τα νερά της Στυγός. Μπάνιο και γεύμα εξ ιδίων. Επιστροφή στο ξενοδοχείο µας για ξεκούραση. Το βράδυ θα κάνουµε βόλτα στην Πάργα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

4η Hμέρα: Αρχαία Μεσημβρία – Βάρνα – Αλατζά
Πρωινό και αναχώρηση για την Πάργα και την προαιρετική µας ημερήσια εκδρομή για Παξούς και Αντίπαξους. Θα δούµε τις περίφηµες σπηλιές των Αντίπαξων και θα σταματήσουμε για μπάνιο και φαγητό εξ ιδίων στο γραφικό Γάϊο, την πρωτεύουσα του νησιωτικού συμπλέγματος. Επιστρέφοντας στην Πάργα θα έχουμε χρόνο ελεύθερο για γνωριμία με τη γραφική πόλη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο µας. Διανυκτέρευση.

5η Hμέρα: Αρχαία Μεσημβρία – Σόφια – Επιστροφή
Πρωινό και αναχώρηση. Η ημέρα της επιστροφής, μας δίνει τη δυνατότητα να γνωρίσουμε τη λίμνη Ζηρού, που αποτελεί ένα μνημείο της φύσης, που η ομορφιά του είναι εφάμιλλη λιμνών της Κεντρικής Ευρώπης και της Βορείου Αμερικής, αποτελεί ένα ιδιότυπο πάρκο, που δεν το δημιούργησε ο άνθρωπος, αλλά η ίδια η φύση. Χρόνος για έναν απολαυστικό, χαλαρωτικό καφέ και συνεχίζουμε για τα όμορφα Γιάννενα, χρόνος ελεύθερος για βόλτα και γεύμα εξ ιδίων. Κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις επιστρέφουμε στη πόλη μας με τις καλύτερες εμπειρίες.

Τι περιλαμβάνεται:

  • Τρείς (3) διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4*. ανάλογα με την επιλογή σας
  • Ημιδιατροφή καθημερινά στον χώρο του ξενοδοχείου.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
  • Μετακινήσεις – Ξεναγήσεις-Περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
  • Έμπειρος αρχηγός-συνοδός ..

Δεν περιλαμβάνεται:

  • Δημοτικοί φόροι. Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά.
  • Είσοδοι σε μουσεία, κάστρα, θεάματα, αρχαιολογικούς χώρους και γενικά όπου απαιτείται.
  • Ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναγράφεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο
Μαργαριτάρια Μαύρης Θάλασσας 4 μέρες Αναχώρηση 26/10 – Πακέτο εκδρομής
Ξενοδοχεία Κατ. Διατροφή Τιμή σε δίκλινο 1ο παιδί Επιβ. Μονόκλινου Γενικές Πληροφορίες
Bw Plus Premium Inn 4* Ημιδιατροφή Early booking τιμή: 230€ (για τις πρώτες 20 θέσεις) Κανονική τιμή: 250€ Early booking τιμή: 170€ (για τις πρώτες 20 θέσεις) Κανονική τιμή: 180€ 125€  

Το θελω!