Αδριανούπολη

Αδριανούπολη, 2 μέρες (1 διανυκτέρευση).

2 ημέρες, 1 διανυκτέρευση, οδική εκδρομή, 79,99 €/άτομο, αναχώρηση από Καβάλα, 20-21 Νοε, 27-28 Νοε, 4-5 Δεκ.

Πρόγραμμα:

1η Ημέρα:
Αναχώρηση (ΚΑΒΑΛΑ 01:30). Με ενδιάμεσες στάσεις φθάνουμε στα Ελληνοτουρκικά σύνορα. Μετά από τον απαραίτητο έλεγχο κάνουμε στάση για ψώνια στα αφορολόγητα. Συνεχίζουμε για την Αδριανούπολη. Φθάνοντας θα επισκεφθούμε το μεγαλύτερο Τζαμί της Τουρκίας, το Σελιμιγιέ τζαμί. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος να περπατήσετε στο Καπαλί Τσαρσί να επισκεφτείτε τις ελληνικές γειτονιές, να γευτείτε την παραδοσιακά εδέσματα και να απολαύσετε το παραδοσιακό Χαμαμ . Διαν/ση

2η Ημέρα:
Πρωινό, χρόνος ελεύθερος για τα τελευταία ψώνια μας. Επιβίβαση στο λεωφορείο και θα επισκεφθούμε το εμπορικό κέντρο , χρόνος ελεύθερος. Συνεχίζουμε για τα σύνορα και μετά την διέλευση των συνόρων , παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής με ενδιάμεση σταση για φαγητό για ξεκούραση . Άφιξη στη πόλη μας.

Τι περιλαμβάνεται:

  • Μεταφορά από την πόλη αναχώρησης προς την Αδριανούπολη μετ’ επιστροφής,
  • 1 διανυκτέρευση με πρωινό στο προτεινόμενο ξενοδοχείο,
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης,
  • Τις περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα,
  • Φόρο διαμονής.

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Ποτά, φαγητά,
  • Είσοδοι σε μουσεία, θεάματα,
  • Έξτρα ατομικές μεταφορές εντός πόλεως .

Τιμή συμμετοχής:

Αναχώρηση από Καβάλα: 79,99 €. Ημερομηνίες: 20-21 Νοε, 27-28 Νοε, 4-5 Δεκ.
Επιβάρυνση μονόκλινου + 50% της τιμής. Rys Hotel 4*.

Εξόφληση 10 μέρες πριν την αναχώρηση του ταξιδιού.

Χρήσιμες σημειώσεις:

Χρεώσεις παιδιών: Παιδί εως 6 ετών έχει έκπτωση 50% εφόσον διαμένει στο ήδη υπάρχον κρεβάτι με 2 ενήλικες
• Η έκπτωση ισχύει σε περίπτωση που το παιδί πρόκειται να μοιραστεί το δωμάτιο με 2 ενήλικες. Σε περίπτωση που η κράτηση αφορά 1 ενήλικα και 1 παιδί, η έκπτωση δεν ισχύει, επομένως ισχύει η ίδια χρέωση ενηλίκου και για το παιδί.
• Σε περίπτωση που η κράτηση αφορά 2 ενήλικες και 2 παιδιά, ενδεχομένως, η έκπτωση να μην ισχύει, λόγω υποχρεωτικής αναβάθμισης σε διαφορετικό τύπο δωματίου (family room).

⚠ Όροι ακυρώσεων: Για τη συγκεκριμένη εκπτωτική προσφορά η χρέωση είναι μη επιστρέψιμη σε περίπτωση ακύρωσης υπαιτιότητας του ταξιδιώτη.

Covid-19 Info Και Προϋποθέσεις Ταξιδιού.

Με βάση τις τρέχουσες διατάξεις, για τους ταξιδιώτες από Ελλάδα, κατά την είσοδο μας στην Τουρκία απαιτούνται ένα τα παρακάτω πιστοποιητικά:
-Να φέρουν είτε αρνητικό αποτέλεσμα μοριακού τεστ (PCR) έως 72 ώρες ή αρνητικό αποτέλεσμα τεστ Rapid Antigen έως 48 ώρες για COVID-19, πριν από την προγραμματισμένη ώρα άφιξης του ταξιδίου. Το πιστοποιητικό πρέπει να είναι στα Αγγλικά, και να έχει εκδοθεί σύμφωνα με τη σχετική νομοθεσία. Το όνομα του επιβάτη θα πρέπει να αναφέρεται όπως είναι γραμμένο στα ταξιδιωτικά έγγραφα.
-Να είναι κάτοχοι πιστοποιητικού εμβολιασμού. Το πιστοποιητικό πρέπει να είναι στην αγγλική γλώσσα, εκδίδεται από δημόσια αρχή, υπό τον όρο ότι ο εμβολιασμός ολοκληρώθηκε τουλάχιστον 14 ημέρες πριν από την άφιξη στην Τουρκία. Το πιστοποιητικό εμβολιασμού πρέπει να περιλαμβάνει το ονοματεπώνυμο του επιβάτη, τον τύπο του διενεργηθέντος εμβολίου και τον αριθμό των δόσεων.
Εξαιρέσεις για το τεστ COVID-19: Επιβάτες κάτω των έξι ετών (6)

Με βάση τις τρέχουσες διατάξεις, κατά την επιστροφή μας από τη Τουρκία και για την επανείσοδο στην Ελλάδα απαιτείται ένα από τα παρακάτω πιστοποιητικά:
-Να φέρουν είτε αρνητικό αποτέλεσμα μοριακού τεστ (PCR) έως 72 ώρες ή αρνητικό αποτέλεσμα τεστ Rapid Antigen έως 48 ώρες για COVID-19, πριν από την προγραμματισμένη ώρα άφιξης του ταξιδίου. Το πιστοποιητικό πρέπει να είναι στα Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ισπανικά, Ιταλικά ή Ρωσικά και να έχει εκδοθεί σύμφωνα με τη σχετική νομοθεσία. Το όνομα του επιβάτη θα πρέπει να αναφέρεται όπως είναι γραμμένο στα ταξιδιωτικά έγγραφα.
-Να είναι κάτοχοι πιστοποιητικού εμβολιασμού. Το πιστοποιητικό πρέπει να είναι στην αγγλική, γαλλική, γερμανική, ιταλική, ισπανική, ρωσική, γλώσσα, που εκδίδεται από δημόσια αρχή, υπό τον όρο ότι ο εμβολιασμός ολοκληρώθηκε τουλάχιστον 14 ημέρες πριν από την άφιξη στην Ελλάδα. Το πιστοποιητικό εμβολιασμού πρέπει να περιλαμβάνει το ονοματεπώνυμο του επιβάτη, τον τύπο του διενεργηθέντος εμβολίου και τον αριθμό των δόσεων.
-Να φέρουν απόδειξη ανάρρωσης από COVID-19 παρουσιάζοντας ένα θετικό αποτέλεσμα σε Antigen, PCR ή RT-PCR τεστ COVID-19 το οποίο να έχει εκδοθεί τουλάχιστον 30 ημέρες και για μέγιστο 180 ημέρες πριν την άφιξη στην Ελλάδα. Η απόδειξη πρέπει να είναι είτε στα Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ισπανικά, Ιταλικά ή Ρωσικά και να είναι σύμφωνη με τη σχετική νομοθεσία.
-Να φέρουν το Ψηφιακό Πιστοποιητικό COVID-19, σε ψηφιακή ή έντυπη μορφή το οποίο να έχει εκδοθεί με βάσει τους κανονισμούς της ΕΕ και να πληροί ένα από τα παρακάτω κριτήρια:
Να έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό τους έναντι της COVID-19 με οποιοδήποτε από τα εγκεκριμένα από την ΕΕ εμβόλια, υπό την προϋπόθεση ότι η τελευταία δόση έχει γίνει τουλάχιστον 14 ημέρες πριν την άφιξή τους στην Ελλάδα.
Να φέρουν αποτέλεσμα αρνητικού μοριακού τεστ PCR ή τεστ Antigen (λαμβάνοντας στοματοφαρυγγικό ή ρινοφαρυγγικό επίχρισμα) το οποίο να έχει διεξαχθεί έως 72 ώρες πριν από την άφιξή τους.
Να έχουν αναρρώσει από την COVID-19 που να αποδεικνύεται σύμφωνα με την ισχύουσα Ευρωπαϊκή νομοθεσία.

Οι ταξιδιωτικές οδηγίες και οι περιορισμοί αλλάζουν συνεχώς, συνεπώς συνιστάται στους επιβάτες να επικοινωνήσουν επίσης με την Πρεσβεία τους ή και να επισκεφθούν τις ιστοσελίδες των αρμόδιων αρχών της χώρας που πρόκειται να ταξιδέψουν.
Σε ό,τι αφορά τα περιοριστικά μέτρα λόγω Covid-19, αρμόδιοι φορείς είναι η Πολιτική Προστασία, ο ΕΟΔΥ, η Πρεσβεία της χώρας που επιθυμείτε να επισκεφτείτε, κ.α. όπου πρέπει να απευθυνθείτε για εμπεριστατωμένη ενημέρωση.
Σε περίπτωση που οι αρχές απαγορεύσουν σε κάποιον ταξιδιώτη να ταξιδέψει (π.χ. λόγω θερμομέτρησης πριν την επιβίβαση σε πλοίο ή αεροπλάνο) δεν φέρουμε καμία ευθύνη για την απώλεια του ταξιδιού και δεν τίθεται κανένα θέμα επιστροφής χρημάτων.
Όλοι οι επιβάτες σε αεροπλάνα, πλοία, αλλά και στις οδικές μεταφορές, είναι υποχρεωμένοι να φορούν προστατευτική μάσκα.

 

Το θελω!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *