FORMULA 1 Κωνσταντινούπολη, 8 Οκτωβρίου.

FORMULA 1 Κωνσταντινούπολη, 8 Οκτωβρίου.

4 ημέρες/ 2 νύχτες, από 139 €/άτομο με πρωινό.

Πρόγραμμα:

Πρωινή Αναχώρηση / Επιστροφή το πρωί της Δευτέρας.

1η Ημέρα, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 OKTΩΒΡΙΟΥ 2021:  Θεσσαλονίκη – Καβάλα – Κωνσταντινούπολη.
Πρωινή αναχώρηση και με τις απαραίτητες στάσεις, φθάνουμε στα σύνορα. Έλεγχος διαβατηρίων και χρόνος ελεύθερος στα αφορολόγητα είδη. Διέλευση των συνόρων και άφιξη στην Κωνσταντινούπολη το απόγευμα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και μια πρώτη γνωριμία με την πόλη, στη γραφική Μεγάλη Οδό του Πέραν, στα όμορφα και γραφικά στενά, θα σας ενθουσιάσει.

2η Ημέρα ΣΑΒΒΑΤΟ 9 OKTΩΒΡΙΟΥ 2021: Δοκιμαστικά και Qualifying.
Πρωινό και αναχώρηση για το Istanbul Park, άφιξη στο σιρκουί και ελεύθερος χρόνος για την παρακολούθηση των δοκιμαστικών (11.00πμ-12.00πμ) και το Qualifying (14.00μμ- ). Μετά το τέλος του Qualifying επιστροφή στο ξενοδοχείο. Για το απόγευμα σας προτείνουμε μια προαιρετική κρουαζιέρα στα στενά του χιλιοτραγουδισμένου Βοσπόρου, όπου, από θαλάσσης, θα θαυμάσουμε τα παλαιά χωριά αλλά και τις σύγχρονες αριστοκρατικές συνοικίες, φτάνοντας μέχρι την δεύτερη κρεμαστή γέφυρα του Βοσπόρου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος στην διάθεση των εκδρομέων. Το βράδυ, προαιρετική διασκέδαση, σε νυχτερινό κέντρο με Οριεντάλ μουσική, φαγητό, παραδοσιακούς oriental χορούς και τραγούδια.

3η Ημέρα ΚΥΡΙΑΚΗ 10 OKTΩΒΡΙΟΥ2021 : Μεγάλος Τελικός.
Μετά το πρωινό αναχώρηση για το Istanbul Park, άφιξη στο σιρκουί και ελεύθερος χρόνος. Στις 15.00μμ θα απολαύσουμε τον τελικό αγώνα κατάταξης του Grand Prix της Formula1 – Istanbul 2006. Μετά το τέλος του αγώνα, άμεση αναχώρηση για τα σύνορα.

4η Ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ 11 OKTΩΒΡΙΟΥ 2021 : Κωνσταντινούπολη – Καβάλα – Θεσσαλονίκη.
Άφιξη στα σύνορα, τελωνειακός έλεγχος και με ενδιάμεσες στάσεις καθοδόν, άφιξη το πρωί στην πόλη μας.

Εναλλακτικά, με επιπλέον (3η) διανυκτέρευση στην Κωνσταντινούπολη το βράδυ της Κυριακής και την Δευτέρα πρωινό και επίσκεψη στη μεγάλη σκεπαστή αγορά της πόλης. Το Καπαλί Τσαρσί με τα 4.000 καταστήματα για ψώνια σε δερμάτινα είδη, αλάβαστρα, είδη δώρων, χρυσαφικά, αντίκες κ.α. χωρίς να παραλείψουμε το απαραίτητο «παζάρι», φυσικά. Στην συνέχεια επίσκεψη στο Ορθόδοξο Οικουμενικό Πατριαρχείο στο Φανάρι. Αναχώρηση και άφιξη στα σύνορα, τελωνειακός έλεγχος και με ενδιάμεσες στάσεις καθοδόν, άφιξη στην πόλη μας.

Τι περιλαμβάνεται:

  • Μεταφορά με υπερυψωμένο κλιματιζόμενο λεωφορείο.
  • Δύο διανυκτερεύσεις στο επιλεγμένο ξενοδοχείο.
  • Δύο πρωινά στο ξενοδοχείο σε πλούσιο μπουφέ.
  • Τις ξεναγήσεις – περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
  • Συνοδό-αρχηγό.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης .

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Τα εισιτήρια του αγώνα,
  • Εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων,
  • Την κρουαζιέρα στον Βόσπορο,
  • Επιπλέον γεύματα, ποτά, φιλοδωρήματα και ότι αναφέρεται ως προαιρετικό στο πρόγραμμα.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ:

4 ημέρες/ 2 νύχτες, από 139 €/άτομο με πρωινό. Διαφορά Μονόκλινου + 45 €.
4 ημέρες/ 3 νύχτες, από 159 €/άτομο με πρωινό. Διαφορά Μονόκλινου + 45 €.

Χρήσιμες σημειώσεις:

Οι Έλληνες υπήκοοι, στην Τουρκία, ταξιδεύουν με δελτίο ταυτότητας νέου τύπου (με λατινικούς χαρακτήρες) που έχει εκδοθεί προ δεκαπενταετίας ή διαβατήριο που η λήξη του είναι πέραν εξαμήνου από την προγραμματισμένη ημερομηνία επιστροφής του ταξιδιού.
Σε περίπτωση που ζευγάρι ταξιδιωτών έχουν διαφορετική υπηκοότητα μεταξύ τους, εκτός Schengen και ειδικά οι υπήκοοι άλλων χωρών, που είναι κάτοχοι ξένων διαβατηρίων, πρέπει να ενημερώνουν σχετικά το τουριστικό γραφείο ή να απευθύνονται οι ίδιοι στις προξενικές αρχές της χώρας τους, καθώς και των χωρών που θα επισκεφθούν, προκειμένου να ελέγχουν αν χρειάζονται θεώρηση εισόδου ή οποιαδήποτε άλλα έγγραφα για τις χώρες που θα διέλθουν ή στις οποίες θα ταξιδέψουν, καθώς και για την επανείσοδό τους στην Ελλάδα ή στη χώρα απ’ όπου ξεκίνησαν.

Πριν ταξιδέψετε στην Τουρκία:

Κατά την άφιξη τους οι εισερχόμενοι από όλες τις χώρες θα πρέπει να προσκομίζουν σε όλες τις πύλες εισόδου:
α) Πιστοποιητικό νόσησης εντός των τελευταίων 6 μηνών.
β) Αποτέλεσμα PCR Test το οποίο θα πρέπει απαραίτητα να είναι αρνητικό και θα έχει πραγματοποιηθεί εντός των 72 ωρών πριν την άφιξη τους,
γ) Αποτέλεσμα Rapid Antigen Test το οποίο θα πρέπει να είναι απαραίτητα αρνητικό, και θα έχει πραγματοποιηθεί 48 ώρες πριν την άφιξη τους.
Οι εισερχόμενοι θα πρέπει να γνωρίζουν ότι ενδέχεται κατά την άφιξη τους να υποβληθούν σε δειγματοληπτικό εργαστηριακό έλεγχο.
*Εξαιρούνται από όλες τις παραπάνω υποχρεώσεις για PCR test ή Rapid test όσοι διαθέτουν το πιστοποιητικό εμβολιασμού και εφόσον έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό τους 14 μέρες πριν την είσοδο τους στην Τουρκία.

Για την είσοδο στην Ελλάδα χρειάζεται:

PCR Test του οποίου το αποτέλεσμα θα πρέπει να είναι αρνητικό και να έχει γίνει 72 ώρες πριν. Θα γίνεται οργανωμένα στο ξενοδοχείο μας, με κόστος περίπου 250 Τούρκικες λίρες.
Εξαιρούνται από όλες τις παραπάνω υποχρεώσεις για PCR test ή Rapid test όσοι διαθέτουν το πιστοποιητικό εμβολιασμού και εφόσον έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό τους 14 μέρες πριν την είσοδο τους στην Τουρκία.
Υποχρεωτική συμπλήρωση του εγγράφου plf τουλάχιστον 24 ώρες πριν την είσοδο στην Ελλάδα για όλους.

Το θελω!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *