ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
Παραλία
Η φιλοσοφία μας

Στο TRAVELLERS CLUB πιστεύουμε πως το ταξίδι είναι παραπάνω από έναν προορισμό. Είναι εμπειρίες ζωής που μας ανανεώνουν, διευρύνουν την οπτική μας κι εξελίσσουν την προσωπικότητα μας.

ΣΕΒΑΣΜΟΣ

Στον άνθρωπο, την φύση, τον πολιτισμό. Για να προτείνουμε
το καλύτερο και να κερδίσετε τα περισσότερα από το ταξίδι σας.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Στις προσφερόμενες υπηρεσίες. Συστήνουμε προγράμματα
και υπηρεσίες από συνεργάτες που εμπιστευόμαστε.

ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ

Στον έλεγχο, τη σωστή ενημέρωση και επιτυχή διεκπεραίωση
των σχεδίων και δραστηριοτήτων σας.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Βασιλική Μαύρου

Your tour and cruise expert!

Το TRAVELLERS CLUB δημιουργήθηκε από την Καβαλιώτισσα Βασιλική Μαύρου, επαγγελματία στον χώρο του διεθνούς τουρισμού από το 2003.

Κατά την διάρκεια της επαγγελματικής της πορείας, έχει απασχοληθεί στον κλάδο του τουρισμού από συνειδητή επιλογή, επί σειρά ετών, σε επιχειρήσεις όπως ξενοδοχεία, tour operator, αεροπορική εταιρία, και ναυτιλιακές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στον χώρο της κρουαζιέρας, διοργανώνοντας τις πιο πολυποίκιλες κι ενδιαφέρουσες εκδρομές!

Μιλάει Αγγλικά, Ιταλικά, Ισπανικά, Πορτογαλικά, Γερμανικά και λίγα Γαλλικά.

Είναι απόφοιτος του τμήματος Τουριστικών Επιχειρήσεων του Α.ΤΕ.Ι. Θεσσαλονίκης, με Master of Arts στην Διεθνή Τουριστική Ανάπτυξη από το London Metropolitan University και Στρατηγική Αναδιάρθρωσης Επιχειρήσεων από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο.

Η αγάπη της για τα ταξίδια και τον πλούτο γνώσεων που χαρίζουν αυτά στον άνθρωπο, την ώθησε στην δημιουργία του γραφείου ταξιδίων. Σκοπός είναι να προσφέρει υπηρεσίες για ταξιδιώτες. Εσάς που ζητάτε μια εμπειρία διακοπών που θα σας έχει χαρίσει στο τέλος της ανανέωση, ενέργεια, ψυχική ανάταση, και πλούτο εικόνων κι εμπειριών. Ένα πολύ γεμάτο διάλειμμα και πολλές ιστορίες να διηγηθείτε όταν γυρίσετε!

Top