Ονειρεμένη Αδριατική από Πειραιά, 7 Διανυκτερεύσεις.

Ονειρεμένη Αδριατική – Κρουαζιέρα 7 διανυκτερεύσεων με την Celestyal Cruises.

Αθήνα– Κεφαλονιά – Ντουμπρόβνικ – Κοτόρ – Μπάρι  – Κέρκυρα – Κατάκολο – Αθήνα.

 7ήμερη κρουαζιέρα από 789 €/άτομο!

Το απόλυτο ταξίδι για όσους αγαπούν την ιστορία, τον πολιτισμό και την ομορφιά, η κρουαζιέρα Ονειρεμένη Αδριατική σας προσκαλεί να απολαύσετε τη γαλήνια ατμόσφαιρα στα μαγευτικά νησιά και όχι μόνο. Ανακαλύψτε κρυμμένους θησαυρούς πίσω από τη σαγηνευτική τιρκουάζ ακτογραμμή. Ζήστε από κοντά τους θρύλους της αρχαίας Ολυμπίας, εξερευνήστε το μαγευτικό σπήλαιο της Κεφαλονιάς και απολαύστε τους γευστικούς θησαυρούς που καλλιεργούνται στην κατάφυτη γη του Μαυροβουνίου. Καθώς διασχίζετε τα τείχη μιας αρχαίας πόλης, περπατάτε στα γραφικά λιμανάκια και σκαρφαλώνετε σε ηφαιστειακές κορυφές, θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε από κοντά τη φυσική ομορφιά και την ιστορία κάθε τόπου.

πηγή: Celestyal Cruises

Πρόγραμμα:

Ημέρα 1η: Πειραιάς (Αθήνα) – Επιβίβαση στο πλοίο, τακτοποίηση στην καμπίνα και ώρα για εξερεύνηση! Φουαγιέ, σαλόνια & μπαρ, εστιατόρια, σπα, αθλητικές εγκαταστάσεις, ντίσκο, πισίνες, χώροι ζωντανής μουσικής και παραστάσεων…

Ημέρα 2η: Κεφαλονιά – Ελατοσκέπαστη γη με διάσπαρτα γοητευτικά χωριά συναντούν μια αστραφτερή ακτογραμμή στην Κεφαλονιά. Εξερευνήστε τη γοητεία του μεγαλύτερου νησιού του Ιονίου ανακαλύπτοντας την φυσική ομορφιά του σπηλαίου Μελισσάνης, όπου τα πανέμορφα χρώματά του, αντανακλούν στην εσωτερική του λίμνη. Εναλλακτικά, απολαύστε ένα ποτό με φόντο τα γιοτ καθώς απομακρύνονται στο ηλιοβασίλεμα.

Ημέρα 3η: Ντουμπρόβνικ – Καθώς πλησιάζουμε στο Ντουμπρόβνικ, όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στα πανύψηλα τείχη της πόλης. Αδράξτε την ευκαιρία να περπατήσετε κατά μήκος των πανύψηλων τειχών της πόλης και απολαύστε τη μοναδική θέα στους ασβεστολιθικούς δρόμους της, την μπαρόκ αρχιτεκτονική, και την τιρκουάζ ακτογραμμή της. Στη συνέχεια περιηγηθείτε στα άπειρα δρομάκια της κι απολαύστε την ατμόσφαιρα της πόλης!

Ημέρα 4η: Κoτόρ – Με την αρχαία του αρχιτεκτονική, την υπέροχη θέα στα βουνά και τα γαλαζοπράσινα νερά, το Κoτόρ, είναι απλά υπέροχο. Είναι ένα μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO, με ιστορία πάνω από 2000 έτη. Εξερευνήστε τα μνημειώδη μεσαιωνικά τείχη, και περπατήστε τα δρομάκια της πόλης μέχρι τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Τρύφωνα, το μεγαλύτερο ορόσημο της πόλης, ένα αριστούργημα ρωμανικής αρχιτεκτονικής.

Ημέρα 5η: Μπάρι – Μεταφερθείτε στο Μπάρι, το γοητευτικό λιμάνι στην εκπληκτική περιοχή της Πούλιας, στην Ιταλία. Εμβαθύνετε στην πλούσια ιστορία του, εξερευνώντας τα αρχαία δρομάκια και τα αρχιτεκτονικά του θαύματα. Μην χάσετε την εκπληκτική Βασιλική του Αγίου Νικολάου, στην οποία στεγάζονται τα λείψανα του Αγίου, καθώς και την μαγευτική Παλιά Πόλη με τα στενά της δρομάκια και τις κρυμμένες αυλές. Η ενδιαφέρουσα ανάμειξη, της παραδοσιακής με την μοντέρνα ζωή θα σας συναρπάσει, κάνοντάς σας να θέλετε να ανακαλύψετε όλο και περισσότερους τοπικούς κρυμμένους θησαυρούς.

Ημέρα 6η: Κέρκυρα – Καλώς ήρθατε στο έβδομο μεγαλύτερο νησί, και τον τόπο αρκετών μύθων και θρύλων. Εδώ ναυάγησε ο Οδυσσέας, και εγκαταστάθηκε ο θεός της θάλασσας Ποσειδώνας. Μπορείτε πολύ εύκολα να αφεθείτε στην γοητευτική και κοσμοπολίτικη πόλη της Κέρκυρας, καθώς εξερευνάτε τα στενά σοκάκια, γνωστά ως καντούνια και καθώς απολαμβάνετε την ντόπια ατμόσφαιρα στα πολλά μπαρ, καφέ και εστιατόρια.

Ημέρα 7η: Κατάκολο – Καθώς φτάνετε στο γραφικό ψαροχώρι του Κατάκολου, σε κοντινή απόσταση βρίσκεται η Αρχαία Ολυμπία, το πιο δοξασμένο ιερό της Αρχαίας Ελλάδας, καθώς φέρει έναν ανεκτίμητο πλούτο τεχνουργημάτων και γλυπτών. Νιώστε το δέος στο παγκόσμιας φήμης λίκνο των Ολυμπιακών Αγώνων, ή χαλαρώστε σε απέραντες αμμουδιές και καταγάλανα νερά.

Ημέρα 8η: Πειραιάς (Αθήνα) – Επιστροφή και αποβίβαση, μετά από ένα αναζωογονητικό ταξίδι.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις διαθέσιμες προαιρετικές εκδρομές, παρακαλούμε ρωτήσετε στο TRAVELERS CLUB.

Τι περιλαμβάνεται:

  • Διαμονή σε καμπίνα της επιλογής σας
  • Πλήρης Διατροφή Καθημερινά
  • Διασκέδαση εν πλω
  • Είσοδο σε Πισίνα /Γυμναστήριο
  • Επιλεγμένα ποτά/αναψυκτικά κατά τη διάρκεια των γευμάτων
  • Φιλοδωρήματα
  • Τα Λιμενικά Τέλη και φόροι.

Περιλαμβάνεται έκπτωση 75 € για προπληρωμένες εκδρομές!

Αναβαθμίστε το πακέτο σας με 120 €, έτσι ώστε να περιλαμβάνει: Premium πακέτο ποτών,  75€ επιπλέον έκπτωση για προπληρωμένες εκδρομές, 1 ώρα δωρεάν πρόσβαση WiFi την ημέρα, έκπτωση σε θεματικά εστιατόρια!

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Εκδρομές
  • Οι υπηρεσίες του κέντρου αισθητικής
  • Οι αγορές από τα καταστήματα του πλοίου
  • Προσωπικά έξοδα
  • Ότι δεν αναφέρεται ρητά σε αυτά που περιλαμβάνονται στο πακέτο

3ος και 4ος ενήλικας στην ίδια καμπίνα πληρώνει 789€/άτομο.
Βρέφη έως 2 ετών σε καμπίνα με 2 ενήλικες πληρώνουν 289€/άτομο.
Παιδιά από 2 έως 11 ετών σε καμπίνα με 2 ενήλικες πληρώνουν 549€/άτομο.

Τιμή με βάση την κατηγορία καμπίνας IA ανάλογα με τη διαθεσιμότητα. Οι τιμές των εισιτηρίων για άλλες ημερομηνίες ενδέχεται να διαφέρουν. Οι φόροι, τα λιμενικά τέλη και τα έξοδα παροχής υπηρεσιών συμπεριλαμβάνονται στην τιμή.

Πρόγραμμα:

Σάββατο: Πειραιάς, Ελλάδα, Επιβίβαση – 13:00.
Κυριακή: Κεφαλονιά, Ελλάδα, 09:00 – 16:00.
Δευτέρα: Ντουμπρόβνικ, Κροατία, 12:00 – 02:30 (μετά τα μεσάνυχτα)
Τρίτη: Κότoρ, Μαυροβούνιο, 08:00 – 17:00
Τετάρτη: Μπάρι, Ιταλία, 08:00 – 17:00
Πέμπτη:  Κέρκυρα, Ελλάδα, 08:00 – 17:00
Παρασκευή: Κατάκολο, Ελλάδα, 08:00 – 14:00
Σάββατο: Πειραιάς, Ελλάδα, Αποβίβαση – 07:00

EL-Adriatic

Διαθέσιμες Ημερομηνίες

Ημερομηνίες αναχώρησης 2025:
Απρίλιος 12, 19, 26
Μάιος 03, 10
Οκτώβριος 25
Νοέμβριος 08

Το θέλω!