Καλώς ορίσατε στο TRAVELLERS CLUB

Καλώς ορίσατε στο blog του TRAVELLERS CLUB! Your tour & cruise expert!

Εκδρομές, ταξίδια, κρουαζιέρες και κρατήσεις καταλυμάτων και εισιτηρίων. Το ταξιδιωτικό γραφείο που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης της Καβάλας κι εξυπηρετεί όλους εσάς που πιστεύετε πως το ταξίδι είναι μια ολοκληρωμένη εμπειρία. Εμπρός λοιπόν να εξερευνήσουμε κάτι νέο!

Σε αυτό το κομμάτι θα αναρτώνται τα νέα μας, απόψεις, travelling tips, προτάσεις, ενδιαφέροντα άρθρα που μπορεί να έχουμε βρει κάπου αλλού και αξίζει να διαβάσει κανείς. Μπορείτε να μαθαίνετε για τα σχέδια που ετοιμάζουμε για εσάς από το site μας, το blog και την σελίδα μας στο Facebook.

Η γνώμη σας μετράει! Γι’ αυτό κι εμείς σας τη ζητάμε. Μη διστάσετε να απαντήσετε στην ερώτηση μας (που βρίσκεται στην ιστοσελίδα) για το που θα θέλατε να πάτε. Πείτε μας τη γνώμη σας και δώστε μας έμπνευση! Αφήσετε τα υπόλοιπα πάνω μας.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα και τις εκδρομές μας. Σας ευχαριστούμε που μας χαρίσατε λίγο από τον πολύτιμο χρόνο σας κι ελπίζουμε να σας ξαναδούμε σύντομα! Να θυμάστε: “Η πραγματική ευτυχία δεν βρίσκεται στον προορισμό, αλλά στον τρόπο που ταξιδεύεις!” – Paul H. Dunn.

Με εκτίμηση, TRAVELLERS CLUB – Your tour & cruise expert!