Κρουαζιέρα! Γιατί να την επιλέξω για τις διακοπές μου;

Αγαπητοί αναγνώστες,

H κρουαζιέρα είναι κάτι περισσότερο από ένα ταξίδι διακοπών. Είναι μια ολοκληρωμένη εμπειρία! Κάτι που μένει αξέχαστο στον ταξιδιώτη, επειδή περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεται κανείς στις διακοπές, για να περάσει καλά και να ανανεωθεί.

Η μεταφορά, τα γεύματα, η διασκέδαση μας, όλα έχουν φροντιστεί από κορυφαίους επαγγελματίες του τουρισμού και της φιλοξενίας. Όσο το πλοίο ταξιδεύει, μπορεί κανείς να δοκιμάσει gourmet γεύματα, μια θεραπεία στο spa, ηλιοθεραπεία σε μια από τις πισίνες. Επίσης, ένα ποτό σε κάποιο από τα σαλόνια, ζωντανή μουσική ή shows, ή απλά μια βόλτα στο ανοιχτό κατάστρωμα.

Επιπλέον, δίνεται η ευκαιρία να εμπλουτίσουμε τις γνώσεις μας για τον κόσμο. Τα μέρη που επισκεπτόμαστε, τις εκπληκτικές φωτογραφίες, τα ζωηρά βίντεο και τους καινούριους φίλους που θα κάνουμε.

Η εμπειρία μιας κρουαζιέρας, αφήνει τους ταξιδιώτες της πλήρεις και ανανεωμένους. Νέες εικόνες, ξεκούραστο μυαλό, γεμάτες μπαταρίες και σίγουρα πολλές μα πολλές αναμνήσεις και ιστορίες που διηγούνται σε οικογένεια και φίλους!

Έτσι, με λίγα λόγια, θα ήθελα να σας συστήσω στον κόσμο της κρουαζιέρας. Έναν χώρο όπου εργάστηκα με χαρά, για αρκετά χρόνια. Με τις γνώσεις ‘από μέσα’ που η πορεία μου στον τομέα μου χάρισε, ευελπιστώ να σας μεταδώσω την μοναδικότητα αυτής της εμπειρίας!

Βασιλική