10 σπουδαίοι λόγοι για να παντρευτείτε σε κρουαζιέρα!

Παντρεύεστε λοιπόν, αλλά αντί να απολαμβάνετε την ευτυχία και τον ενθουσιασμό της μεγάλης σας ημέρας, αγχώνεστε για το τι, πού και πότε θα γίνει. Αυτή μπορεί να είναι μια καλή στιγμή για να σκεφτείτε μια τελετή σε μια ηλιόλουστη παραλία, να σκεφτείτε να ανταλλάξετε όρκους σε έναν εξωτικό προορισμό ή ακόμη και σε ένα πλοίο. Το να ενώσετε τους δεσμούς σας σε μια κρουαζιέρα σας δίνει πολλές επιλογές, συμπεριλαμβανομένων των απεριόριστων επιλογών χώρων και αν αυτό δεν είναι αρκετά συναρπαστικό, ορίστε και άλλοι λόγοι που θα σας βοηθήσουν στην απόφασή σας:

1. Είναι φθηνότερα από ό,τι νομίζετε.
Οι γάμοι κρουαζιέρας ξεκινούν από λιγότερο από 1.000 ευρώ. Και, αν και ο ουρανός είναι το όριο, θα μπορέσετε να δημιουργήσετε μια αρκετά εντυπωσιακή εκδήλωση με πολύ λιγότερα χρήματα από τον εθνικό μέσο όρο.

2. Είναι μια συμφωνία 2 σε 1.
Μια κρουαζιέρα είναι μια εξαιρετικά οικονομική λύση. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τα δωμάτια του ξενοδοχείου ή να αγχώνεστε για τη μεταφορά – ο γάμος σας και ο μήνας του μέλιτος έχουν συγκεντρωθεί σε ένα.

3. Δεν χρειάζεται να προγραμματίσετε τόσο πολύ.
Πού μένουν οι άνθρωποι; Θα τα καταφέρει ο ανθοπώλης; Το φαγητό θα είναι καλό; Όταν σχεδιάζετε το γάμο σας σε πλοίο, αυτές οι ερωτήσεις έχουν ήδη απαντηθεί.

4. Οι επαγγελματίες θα σας βοηθήσουν να τον προγραμματίσετε.
Για τον σχεδιασμό ενός γάμου απαιτούνται πολλά: η τούρτα, ο φωτογράφος, τα ορεκτικά και η τοποθεσία. Αφήστε έναν ειδικό να σας βοηθήσει (χωρίς επιπλέον χρέωση)!

5. Υπάρχουν εκατοντάδες πακέτα για να διαλέξετε.
Το φθηνότερο πακέτο τελετής προσφέρει προτεραιότητα στο check-in για εσάς και τους καλεσμένους σας, έναν συντονιστή γάμου, μια τελετή επί του πλοίου με λειτουργό, έναν φωτογράφο και 20 εκτυπώσεις, μουσική, μια νυφική ανθοδέσμη… και ο κατάλογος συνεχίζεται.

6. Μπορείτε να το προσαρμόσετε.
Υπάρχουν εκατοντάδες διαφορετικά πράγματα που μπορείτε να προσθέσετε (έναντι αμοιβής) για να κάνετε τη μεγάλη σας μέρα λίγο πιο μοναδική, όπως γλυπτά από πάγο.

7. Μπορείτε να παντρευτείτε στο πλοίο.
Οι τελετές εν πλω μπορεί να είναι αρκετά ρομαντικές. Σε ορισμένες εταιρίες, η τελετή σας μπορεί να διεξαχθεί από τον καπετάνιο και, αν η οικογένειά σας δεν μπορεί να είναι μαζί σας, μπορείτε να μεταδώσετε το όλο θέμα “ζωντανά” χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

8. Ή, παντρευτείτε σε πραγματικά ωραία μέρη σε όλο τον κόσμο.
Ανταλλάξτε όρκους στην κορυφή ενός παγετώνα της Αλάσκας. Πείτε το “ναι” σε ένα οινοποιείο στη Σαντορίνη, στην Ελλάδα. Περπατήστε στα σκαλιά της εκκλησίας σε έναν κήπο στην Τζαμάικα. Οποιοδήποτε σκηνικό είναι εφικτό για τον γάμο των ονείρων σας.

9. Μπορείτε να φέρετε όσους λίγους ή όσους πολλούς καλεσμένους θέλετε.
Είτε είστε μόνο οι δυο σας είτε όλη η οικογένεια, υπάρχουν πακέτα που μπορούν να εξυπηρετήσουν τους πάντες.

10. Οι καλεσμένοι σας μπορούν να κάνουν διακοπές… ή και όχι.
Αν επιλέξουν να ταξιδέψουν μαζί σας, σημαίνει ότι θα κάνουν διακοπές. Ή, μπορούν να σας συναντήσουν στην τοποθεσία της τελετής.

Πηγή: https://www.orbitz.com