Περιήγηση στην Καβάλα

Είστε επισκέπτης στην πόλη μας; Ελάτε να σας δείξουμε τις ομορφιές της Καβάλας!
Ημερομηνία: Καθημερινά κατόπιν συνεννόησης
Τιμή κατ’ άτομο: 15 €/ άτομο
Διάρκεια: 2 ώρες

Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ!

Περπατώντας, θα περάσουμε από τα κυριότερα σημεία ενδιαφέροντος και με την βοήθεια του συνοδού θα έχετε την ευκαιρία να δείτε την Καβάλα μέσα από τα μάτια ενός ντόπιου. Να μάθετε την ιστορία της, καθώς και για την ζωή σήμερα. Για τις σπεσιαλιτέ και τα τοπικά προϊόντα. Μην ξεχάσετε την φωτογραφική σας μηχανή!

Η εκδρομή διατίθεται και με ξεναγό, καθώς και σε προσαρμοσμένες εκδοχές κατόπιν αιτήματος και με αναπροσαρμογή του κόστους όπως:

  • Ιστορικά κτίρια και αρχιτεκτονική της Καβάλας
  • Ιστορία του καπνού στην Καβάλα
  • Βήματα του Αποστόλου Παύλου

Συνάντηση στον κήπο της Δημαρχίας και ξεκινάμε την περιήγησή μας με τα πόδια στην πόλη. Περνώντας από τα κυριότερα σημεία ενδιαφέροντος όπως το Δημαρχείο, τον Ιερό Ναό του πολιούχου της Καβάλας Απ. Παύλου, την κεντρική αγορά, την πλατεία Ελευθερίας, το λιμάνι, το μνημείο Απ. Παύλου, τον Ιερό Ναό Αγ. Νικολάου, το παλιό υδραγωγείο, κατευθυνόμαστε προς την συνοικία της Παναγίας με την ομώνυμη εκκλησία, το Ιμαρετ, πλατεία Μ. Αλί και το Φρούριο της Καβάλας. Κατά την διάρκεια της περιήγησης θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε πολλά ενδιαφέροντα για την πόλη μας και να βγάλετε τις ωραιότερες φωτογραφίες! Τέλος της εκδρομής και χαιρετισμός.

Σημειώσεις:

Η περιήγηση είναι με τα πόδια. Παρακαλείστε να φοράτε άνετα παπούτσια και ρούχα. Συνιστούμε να έχετε καπέλο και μπουκαλάκι νερό.

Περιλαμβάνει:

  • Περιήγηση με συνοδό του γραφείου μας.
  • Περιήγηση με ξεναγό κατόπιν αιτήματος με προσαρμογή του κόστους.

Δεν περιλαμβάνει:

  • Προαιρετικά έξοδα για φαγητό, καφέ, εισιτήρια εσόδου σε μουσεία, αξιοθέατα κ.ά.

Το θέλω!