Εκδρομή με Ιστιοπλοϊκό

Η πρόταση μας για εσάς που αγαπάτε την θάλασσα! Ημερήσια εκδρομή για εξερεύνηση, μπάνιο και καλή παρέα. Και αν το δοκιμάσατε και σας ξετρέλανε η εμπειρία, δοκιμάζετε και τις 2/3/7 ήμερες κρουαζιέρες με σκάφος.

Ημερομηνία: Αναλόγως διαθεσιμότητας
Τιμή κατ’ άτομο: Αναλόγως σκάφους και ημερών

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΘΑΛΑΣΣΙΝΗ ΑΠΟΔΡΑΣΗ!

Υπάρχουν στιγμές στη ζωή σας που απλά πρέπει να φροντίσετε τον εαυτό σας όσο καλύτερα γίνεται. Έχετε περάσει μια δύσκολη περίοδο με πολλή δουλειά, πολλές υποχρεώσεις και πολλά προβλήματα Κατορθώσατε να επιβιώσετε και να ξεπεράσετε όλες τις δυσκολίες. Τώρα είστε έτοιμοι να ανταμείψετε τον εαυτό σας! Θέλετε άνεση, χαλάρωση, πολυτέλεια. Θέλετε να είστε στη θάλασσα. Με άλλα λόγια, είστε έτοιμοι να κάνετε διακοπές με ιστιοπλοϊκό.

Ατελείωτες ώρες στην θάλασσα, με θέα τον γαλάζιο ορίζοντα, τη νύχτα ουρανό και αστέρια. Νωρίς το πρωί μία κούπα καφέ, μαγιό για πιτζάμα και μετά βουτιά στα βαθιά. Μόνο εσύ και οι κολλητοί σου, σε κόλπους απόμερους, μυστικούς από τους πολλούς κι όμως στα πιο δημοφιλή νησιά. Διακοπές με ιστιοπλοϊκό, αν τα πας καλά με την θάλασσα.

Όλες οι κρουαζιέρες είναι ιδιωτικές και μπορείτε να τις απολαύσετε παρέα με την οικογένεια σας, τους φίλους σας, το ζευγάρι σας ή τους συναδέλφους σας. Οι ημερήσιες κρουαζιέρες στην Καβάλα και την Θάσο, της Kavala Yachting είναι ιδανικές για Bachelor party , party Γενεθλίων, φωτογραφίσεις για μαγιώ, ρούχων, φωτογραφίσεις γάμου και για οποιαδήποτε άλλη ειδική περίσταση.

Οι τιμές ξεκινούν από:

350 ευρώ για 8-9 άτομα, για κρουαζιέρα μισής ημέρας,
• Καβάλα ~ Παλιό ~ Ηρακλείτσα ~ Βρασίδας ~ Αμμόλοφοι ~ Φιδονήσι ~ Καβάλα

450 ευρώ για 8-9 άτομα, για ολοήμερη κρουαζιέρα,
• Καβάλα ~ Παχής ~ Σαλιάρα ~ Λιμένας ή κόλπος του Ψαρά ~ Λα Σκάλα ή Γλυφάδα  ~ Καβάλα
• Καβάλα ~ Καλλιράχη ~ Μαριές ~ Τρυπητή ~ Καβάλα

Και πολλές άλλες επιλογές που μπορούμε να τις εξερευνήσουμε μαζί!

Το θέλω!