Τι περιλαμβάνει μια κρουαζιέρα;

Αγαπητοί αναγνώστες, τι είναι και τι περιλαμβάνει μια κρουαζιέρα;

Είναι ένα θαλασσινό ταξίδι αναψυχής με κρουαζιερόπλοιο, που διανύει μια συγκεκριμένη διαδρομή. Συνδυάζει την επίσκεψη διαφόρων παραθαλάσσιων πόλεων και λιμανιών υψηλού τουριστικού ενδιαφέροντος, με την διαμονή στο ξενοδοχείο του πλοίου, τις ξεχωριστές υπηρεσίες και ποικίλες δραστηριότητες εν πλω. Μια κρουαζιέρα μπορεί να διαρκεί από 1 ημέρα, ως 3,4,7,14 ημέρες, μέχρι και κάποιους μήνες (παγκόσμιες κρουαζιέρες).

Καθ’ όλη την διάρκεια της, ο καπετάνιος, οι αξιωματικοί και το πλήρωμά του φροντίζουν για την ασφαλή μεταφορά σας. Οι ταξιδιώτες επισκέπτονται τους προορισμούς χωρίς να χρειάζεται να οδηγήσουν ή να χρησιμοποιήσουν ακτοπλοϊκή ή αεροπορική σύνδεση. Έτσι είναι πιο ξεκούραστοι και ανέμελοι.

Περιλαμβάνεται μεγάλη ποικιλία γευμάτων που ετοιμάζονται από επαγγελματίες της εστίασης. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το τι θα φάτε καθημερινά και πόσο θα κοστίσει αυτό. Και ξέρετε κάτι; Το φαγητό στο πλοίο είναι απεριόριστο! Μπορείτε να φάτε όσο θέλετε, όσες φορές θέλετε!

Υπάρχουν οργανωμένες εκδρομές σε κάθε λιμάνι άφιξης. Έχετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε νέα, διαφορετικά μέρη. Επίσης, με τις οργανωμένες εκδρομές (η συμμετοχή είναι προαιρετική) έχουν όλοι την ευκαιρία να δουν κάτι καινούριο και να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους με την βοήθεια τοπικών επαγγελματιών ξεναγών.

Υπάρχει βραδινή διασκέδαση, καθώς και άλλες διασκεδαστικές δραστηριότητες, που είναι οργανωμένες για όλους τους ταξιδιώτες. Και το καλύτερο; Είναι δωρεάν! Μπορείτε να παρευρεθείτε σε ένα πάρτι στην πισίνα, σε παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους, σε χώρους με ζωντανή μουσική και shows!

Τελικά η τιμή μιας κρουαζιέρας που περιλαμβάνει όλα τα παραπάνω, θεωρείται ένας οικονομικά αποδοτικός τρόπος για να γυρίσει κανείς πολλά μέρη, χρησιμοποιώντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. Τι λέτε; Φύγαμε!

Βασιλική