Πάσχα στην Πάτμο!

 Πάσχα στην Πάτμο!

6ήμερη εκδρομή στην Πάτμο, 01-06 Μαΐου, 380 €/άτομο.

Πρόγραμμα:

1η Ημέρα: Θεσσαλονίκη – Πειραιάς –  Πάτμος (Μεγάλη Τετάρτη).
Αναχώρηση από Θεσσαλονίκη στις 08.30. Με καθ’ οδόν στάσεις στα Τέμπη και στη Λαμία, άφιξη στο λιμάνι του Πειραιά. Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους στις 18.00 για το νησί της Αποκάλυψης την Πάτμο.

2η Ημέρα: Πάτμος (Μεγάλη Πέμπτη).
Άφιξη στο νησί στις 02.10 τα ξημερώματα. Μεταφορά στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση. Πρωινό. Αναχώρηση για να παρακολουθήσουμε στη πλατεία της Λόζας, την τελετή του Ιερού Νιπτήρα. Ο Νιπτήρας αποτελεί την αναπαράσταση του Μυστικού Δείπνου του Ιησού Χριστού με τους μαθητές του. Επίσκεψη στην παραλία Λάμπης και φαγητό στην παραλία του Κάμπου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα παρακολούθηση της ακολουθίας των Δώδεκα Ευαγγελίων στον Κάμπο. Επιστροφή στην Σκάλα Πάτμου Διανυκτέρευση.

3η Ημέρα: Πάτμος (Μεγάλη Παρασκευή).
Πρωινό. Αναχώρηση για το Ιερό Σπήλαιο της Αποκάλυψης για να παρακολουθήσουμε την τελετή της Αποκαθήλωσης. Συνεχίζουμε για τη ξακουστή Μονή του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου (1088 μ.Χ.) που δεσπόζει πάνω από τη Χώρα. Επίσκεψη και προσκύνημα στη Μονή Ζωοδόχου Πηγής και στην Παναγία Διασώζουσα. Χρόνος ελεύθερος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα θα παρακολουθήσουμε το αντάμωμα των επιταφίων στην Σκάλα. Διανυκτέρευση.

4η Ημέρα: Πάτμος – Λειψοί – Πάτμος (Μεγάλο Σάββατο).
Πρωινό. Αναχώρηση για προαιρετική ημερήσια εκδρομή στους Λειψούς. Επιστροφή στην Πάτμο. Χρόνος ελεύθερος. Το βράδυ θα παρακολουθήσουμε την Αναστάσιμη Λειτουργία. Διανυκτέρευση.

5η Ημέρα: Πάτμος (Κυριακή της Αναστάσεως).
Πρωινό. Χρόνος ελεύθερος για να γιορτάσουμε το Πάσχα. Επίσκεψη στο μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου όπου το απόγευμα γίνεται η 2η Ανάσταση. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση. Διανυκτέρευση.

6η Ημέρα: Πάτμος – Πειραιάς – Θεσσαλονίκη (Δευτέρα του Πάσχα).
Πρωινό. Αναχώρηση για να επισκεφτούμε το κάθισμα του Αγίου Νεκταρίου στα Λουκάκια. Συνεχίζουμε για επίσκεψη και προσκύνημα στο Κάθισμα των Αγίων Πάντων, στη βόρεια πλευρά του λιμανιού της Σκάλας. Η παρουσία όμως της θαυματουργής εικόνας της Παναγίας, “της πάντων χαράς” επισκίασε την τιμή των Αγίων Πάντων και καθιέρωσε στη λαϊκή συνείδηση το χώρο, ως “Κάθισμα Παναγιάς Κουμάνας”. Χρόνος ελεύθερος. Μεταφορά στο λιμάνι. Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους στις 13.40 για Πειραιά. Άφιξη στον Πειραιά στις 21.05 Με ενδιάμεσες στάσεις, άφιξη στην πόλη μας , γεμάτοι όμορφες αναμνήσεις από το ταξίδι μας!

Τι περιλαμβάνεται:

  • Μεταφορά με πολυτελές πούλμαν
  • Τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια από Πειραιά –Πάτμο-Πειραιά σε οικονομική θέση
  • Πέντε διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχεία ΕΦΗ στην Σκάλα Πάτμου
  • Πρωινό
  • Φόρο διαμονής
  • Ξεναγήσεις –περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
  • Συνοδό
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική ασφάλεια INTERAMERICAN
  • Φ.Π.Α

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Η προαιρετική κρουαζιέρα στους Λειψούς, εισόδους σε μουσεία ή αρχαιολογικούς χώρους, ποτά και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ:
Early Booking έως 15/03/24 : 380,00 €
Κανονική τιμή 400,00€
Επιβάρυνση Μονόκλινου : 120,00€

ΔΩΡΕΑΝ PARKING ΓΙΑ ΤΟ Ι.Χ. σας στην Θεσσαλονίκη.